ארוחת ערב הערב: אורקייט עם כרובית, בייקון ופירורי לחם
ארוחת ערב הערב: אורכיט עם כרובית, בייקון ופירורי לחם עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. אם יש לכם בייקון, שמן זית, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם כרוב מטוגן וכרובית, ארוחת ערב: כרובית עם בייקון ופטריות, ו Orecchiette עם כרובית, פירורי לחם, Pancetta ו Pepitos (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מלוחים להרתיח עבור הפסטה. בינתיים, להכין את הכרובית ואת לחם גרגר לפירורים, במידת הצורך.
במחבת כבדה גדולה, מחממים 1 וחצי כפות שמן זית על אש בינונית, ואז מוסיפים את פירורי הלחם. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד זהוב מעט פריך.
הסר לקערה קטנה ולנגב את המחבת נקייה.
מבשלים את הבייקון באותו מחבת על אש בינונית גבוהה כמה דקות עד השומן הופך, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות כרובית, שום, וקמצוץ טוב של מלח. לבשל, ערבוב רק מדי פעם, עד הבייקון הוא פריך והכרובית הוא קרמל וזהב.
בינתיים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת כוס מים פסטה.
מסננים ומוסיפים פסטה למחבת, זורקים לשלב.
מוסיפים שמן זית ומי פסטה לפי הצורך כדי להשיג עקביות עשירה, שמנת מעט.
מגישים עם מקלחת של פירורי לחם, פלפל שחור, גבינת פרמזן.