ארוחת ערב הערב: צדפות אפויות של אלטון בראון עם ארטישוק ופירורי פנקו
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם לבבות ארטישוק, בצל, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 59 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: דג אפוי עם פירורי לחם מלוחים, קרוד אפוי עם פירורי פאנקו עשב לימון, ו צדפות אפויות עם פירורי לחם ושום (יען כל ' איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מדפים לתנור למיקומים נמוכים-בינוניים ועליונים-בינוניים וחמם מראש תנור ל-420 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מלח סלעים על מחבת. Shuck צדפות באמצעות סכין צדפות. להשליך פגז שטוח העליון, ולאחר מכן להשתמש בסכין כדי לעקור צדפה מהקליפה התחתונה. שמור צדפה במחצית התחתונה, ולשמור כמה שיותר משקאות צדפות ככל האפשר. קליפה תחתונה נסטלה עם צדפה במלח, לוודא שאף אחד המשקאות נשפך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חמאה למחבת sauté 12 אינץ ' מעל חום בינוני-נמוך. כאשר חמאה מומסת, לחמם מעט, ולהוסיף בצל, סלרי, וחצי מלח כפית. מבשלים עד בצל שקוף, 5 עד 7 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
הפחיתו את החום ללבבות נמוכים והוסיפו ארטישוק, פירורי לחם, גרידת לימון, ½ כפית מלח כשר, פלפל שחור ואורגנו. מבשלים 3 דקות יותר, עד שהכל מאוד ריחני. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כסף ללא נעליים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6
מחלקים פירור לחם תערובת שווה על גבי צדפות. הגדר מחבת גיליון בתנור ומבשלים 10 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.