ארוחת ערב: לינגוויני עם עגבניות ירושה, צלפים, אנשובי וצ'ילה
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו ירושה עגבניות גבינת עיזים עם אנשובי, זיתים וצלפים, ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים, ו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. אם משתמשים בלינגוויני מיובש, מוסיפים עכשיו ומבשלים על פי ההוראות שעל האריזה; אתה אמור להיות מסוגל לבשל את הרוטב בתוך פרק הזמן שלוקח לפסטה לבשל. אם משתמשים בלינגוויני טרי, המתינו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, טוסט פירורי הלחם במחבת יבשה גדולה להגדיר מעל חום בינוני. לזרוק מדי פעם, ומבשלים עד שהם משחימים קלות. (בישלתי את שלי קצת יותר מדי זמן.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
3
יוצקים את כף אחת של שמן זית למחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד להשחמה קלה, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
5
אם משתמשים בלינגוויני טרי, הגיע הזמן להוסיף את הפסטה למים הרותחים. לבשל עד אל דנטה, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, אנשובי, צלפים, וקורט של מלח למחבת. מערבבים היטב, ומבשלים עד הרוטב התעבה, כשתי דקות. כבה את החום, והוסף את הפטרוזיליה ושמן זית כתית. מערבבים היטב. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
אנשובי
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
כאשר או פסטה יבשה או טרי הוא אל דנטה, להעביר אותו עם זוג מלקחיים ישירות מן הסיר למחבת. לזרוק היטב. מחלקים את הפסטה בין ארבע צלחות, ומעל כל אחד עם קומץ של פירורי לחם. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף