ארוחת ערב: מקרוני וגבינה מחבת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, גבינת צ'דר בחווה חדה, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מקרוני וגבינה כרובית, ארוחת ערב: נקניקיות במחבת עם ענבים, ו ארוחת ערב הלילה: זיטי עם ירקות שורש קלוי מחבת.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד שמתקרב אל דנטה, אבל לא מבושל מלא.
מסננים אותו ולשטוף עם מים קרים. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת בטוחה לתנור 11 אינץ ' עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים את הקמח, מטילים כדי להסיר גושים ולמנוע צריבה.
מוסיפים את החלב והקרם לאט, מקציפים כל הזמן, עד שהוא מתווסף ואין גושים הנותרים.
לטאטא חרדל יבש, רוטב חריף, ו 1/2 כפית מלח כשר.
שים בצד חצי מהגבינות של פרמזן ופקורינו.
מוסיפים את הגבינות הנותרות קצת בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות, עד נמסים לתוך הרוטב. טעם מלח spiciness ולהתאים לפי הצורך.
כבה את החום והוסף את הפסטה סחוטה לאט לאט, ערבוב מעיל עם הרוטב, עד שהוא כל הוסיף.
מערבבים את עשבי תיבול,פירורי לחם, וגבינה שמורה, ומפזרים מעל. פרוס את החמאה שנותרה בחתיכות קטנות על כל המחבת.
אופים עד העליון הוא השחמה והרוטב מבעבע, 20 עד 25 דקות.
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.