קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ארוחת ערב: סטייק מוקסיקנה

ארוחת ערב: סטייק מוקסיקנה
נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ו ארוחת ערב - מלפפונים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, צלי את הפובלנוס. אם משתמשים בתנור גז, הופכים את הצ 'ילי גבוה ומניחים את שני הצ' ילי על השבכה למעלה ומבשלים, מרפרפים מדי פעם, עד חרוך ושחור מכל הצדדים. אם משתמשים בתנור חשמלי, מניחים מחבת ברזל יצוק יבש על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים, מרפרפים מדי פעם, עד חרוכים מכל הצדדים. כאשר נעשה זאת, להעביר את צ ' יילס לשקית פלסטיק קיטור במשך חמש דקות. לאחר מכן לקלף את העור המושחר, להסיר את הגבעולים והזרעים, ולפרוס את הבשר לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבשר, מיץ של סיד אחד, וקורט של מלח ופלפל. לזרוק היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת ברזל יצוק גדול, יוצקים שתי כפות של השמן ומוסיפים את השום. להפוך את החום בינוני. המטרה כאן היא להחדיר את השמן עם השום. הפעל את השום מדי פעם עם זוג מלקחיים, ולהסיר ברגע שהוא מתחיל לרחוש. ואז מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הופכים רפויים ושקופים, שמונה עד עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מעבירים לקערה בגודל בינוני ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במידת הצורך, בזהירות לנקות את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן ולהפוך את החום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף כמה שיותר רצועות בשר כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בקר הוא קרמל מבושל דרך, שבע עד שמונה דקות. אם בישול בקבוצות, להסיר את המנה הראשונה של בשר ולהעביר את הקערה עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף עוד שמן במידת הצורך כדי לבשל את המנה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
9
לאחר הבשר מבושל, להחזיר את המנה הראשונה של בשר למחבת יחד עם בצל, עגבניות, רצועות poblano. לבשל, ערבוב בזהירות אז אתה לא לשבור את העגבניות, עד שהכל חם, על שתי דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים עם טורטיות תירס חמות, ואת סיד הנותרים לחתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.