גשו לסופר וקנו jalapeño, שן שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארוחת ערב: שרימפס טיקה מסאלה, ארוחת ערב: טיקה מסאלה מהירה, ו צ'אנה מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את החמאה במחבת להגדיר על אש בינונית. כאשר נמס, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיף כוסברה, כמון, קאיין, וכורכום. מערבבים עד בשילוב ומבשלים במשך 30 שניות בערך, או עד שזה מאוד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מערבבים את העגבניות. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
לזרוק את החומוס ואת לשפוך במים. מערבבים עד בשילוב, ולאחר מכן להביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מוסיפים את הפפריקה, garam masala, מלח, ומיץ לימון. מכסים ומבשלים ב מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מפזרים את הג ' ינג ' ר jalapeno. מבשלים עוד 30 שניות. מתבלים במלח במידת הצורך.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.