ארוחת ערב: שעועית ירוקה עם עגבניות, זית ושום
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 78 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב הלילה: שעועית ירוקה עם עגבניות, זית, ושום יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, וכל 30 מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, שעועית ירוקה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: שעועית ירוקה עם ארוגולה, ארוחת ערב: קארי עגבניות ירוק עם תפוחי אדמה ושום, ו ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, כשלוש דקות.
מוסיפים את השום פרוס פתיתי פלפל אדום אם באמצעות, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד הבצל רך והשום רק מתחיל חום.
מוסיפים את השעועית למחבת וזורקים עם מלקחיים עד שהשעועית מתחילה לנבול. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת הזיתים וקצת מיץ עגבניות משומר כדי למנוע יובש. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים עד העגבניות מתחילות ליצור רוטב. (
מוסיפים מיץ מעגבניות השימורים לפי הצורך אם הוא מתייבש).
לטעום את השעועית מעת לעת. כאשר הם רכים (כעשר דקות), לזרוק את בזיליקום לנבול לרגע, ואז לשרת.