ארוחת ערב: שעועית לבנה ומרק טרגון
ארוחת ערב: שעועית לבנה ומרק טרגון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 78 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא עלי דפנה, טרגון, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב: כרוב ופסטה שעועית לבנה, ארוחת ערב: שעועית לבנה עם פלפלים אדומים ורוזמרין, ו ארוחת ערב: נזיד שעועית לבנה מהיר עם Chard שוויצרי ו Toma (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק כבד גדול, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית עד שהחמאה מתחילה להקציף.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת התבשיל במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הגזר ושום. מבשלים עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת המניה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את עלי המפרץ וחצי מעלי הטרגון, פונים לרתיחה ומבשלים 15-20 דקות עד שהשעועית מתפרקת. להתמזג עם בלנדר מקל, לעבור דרך טחנת מזון, או מחית כדי עקביות הרצוי עם מחית תפוחי אדמה או בתחתית של פחית.
טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך.
מגישים עם טרגון קצוץ הנותרים, טפטוף של שמן זית, ופלפל שחור טרי.