זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך צלעות בקר קצרות, אבקת צ'ילי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו המבורגר פהיטה סטייק, סטייק פהיטה צלוי, ו טאקו פהיטה סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 1/4 כוס שמן קנולה בסיר מרק גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מתבלים את הצלעות הקצרות עם מלח ופלפל וצורב עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
להעביר את הבשר לסיר גדול אחר (להגדיר את הסיר הראשון בצד) ולהוסיף את המרק. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 1 שעה 30 דקות.
מניחים את הסיר עם הירקות מעל חום בינוני גבוה. לאט להוסיף את המרק חם לטאטא עד חלקה. מערבבים את הצלעות הקצרות הקצרות ואת השעועית, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה, כ 15 דקות. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה, גבינה ורצועות טורטייה מטוגנות, עבור מחנק נוסף קטן.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.