קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ארטישוק יווני-תרד פריטטה

ארטישוק יווני-תרד פריטטה
ארטישוק יווני-תרד פריטטה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, גבינת פטה, תפוחי אדמה חומים חשישוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו ארטישוק ותרד פריטטה, תרד, ארטישוק & פריטטה עגבניות מיובשות, ו חזה עוף ממולא תרד וארטישוק עם רוטב יוגורט יווני {GF, חלבון גבוה + סופר פשוט} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שמן חום במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תפוחי אדמה מטוגנים; מפזרים תיבול יווני, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
4
מוסיפים ארטישוקים קצוצים ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בתרד, ומבשלים 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
ביצים נפרדות, הזמנת 4 חלמונים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
שלב הנותרים 2 חלמונים, לבנים, וחלב, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים תערובת ביצים על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מפזרים פלפל וגבינת פטה. מסדרים פרוסות עגבניות מעל פטה. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד הקצוות נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
מניחים פריטטה תחת broiler, ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד המרכז מוגדר העליון מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
חתוך ל-8 טריזים.