קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ארנב מטוגן בשיכר בלגי

ארנב מטוגן בשיכר בלגי
גשו לסופר וקנו שיכר בלגי, מניית עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארנב מטוגן בשיכר בלגי, חזה בריסקט בלגי, ו מולים בלגיים צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות ארנב על מגש, מפזרים את שני הצדדים עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2
בואו לשבת במשך 30 דקות עד שעה. 2
3
מניחים קמח על צלחת. לדלות חתיכות ארנב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי גדול בחום בינוני (גדול מספיק כדי להתאים חתיכות ארנב בשכבה אחת). לאחר החמאה נמסה קצף, להוסיף את חתיכות הארנב בשכבה אחת לסיר.  חום בצד אחד מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות. ואז להפוך את החתיכות מעל וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
הסר לצלחת. 3
6
מוסיפים את הבצלים החתוכים לסיר, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שחומים קלות, משפשפים ומשחימים חתיכות ארנב מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים שיני שום וקורנית, מבשלים עד שהבצל רך והשום ריחני למדי.4 להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את השיכר הבלגי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
איילאייל
8
תן לזה להתבשל דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים חצי כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי. 5
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מניחים את שורש הסלרי לקוביות על הבצל בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מניחים את חתיכות הארנב השחומות על שורש הסלרי. להביא לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. לבשל במשך 45 דקות, או עד הארנב הוא רק מבושל דרך ומכרז. 6
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
CeleriacCeleriac
ארנב שלםארנב שלם
12
הסר חתיכות ארנב מהסיר ולשמור חם על מגש. להגדיל את החום גבוה ולהפחית את הנוזל בשליש. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל והסוכר. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל בצורך. חותכים את חתיכות בשר דש של הארנב לרצועות ולחזור לסיר. הסר כל בשר זמין מהחלק האחורי והחזה והחזר בשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר ארנבבשר ארנב
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ארנב שלםארנב שלם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
הוסף את חתיכות ההגשה לסיר. לכסות ולתת לחמם מחדש לרגע.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
מגישים עם לחם פריך, אטריות ביצים, או פילאף אורז, יחד עם כמה שיכר בלגי. 
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
איילאייל

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיכר בלגי, כגון צ'ימי או אומנגאנגשיכר בלגי, כגון צ'ימי או אומנגאנג1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה לדלותקמח לכל מטרה לדלות1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1שורש סלרי, קלופים וחתוכים לקוביותשורש סלרי, קלופים וחתוכים לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה6sprigsטימין טרי, קשור יחד עם מחרוזת מטבח (או 1/2 כפית טימין מיובש)טימין טרי, קשור יחד עם מחרוזת מטבח (או 1/2 כפית טימין מיובש)2חתיכות טופי הית' ברחרדל גרגר שלםחרדל גרגר שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל בינוני, גזע פרוס לשורש (על פרוס)בצל בינוני, גזע פרוס לשורש (על פרוס)1קילוגרםארנב, לחתוך 6 עד 7 חתיכות הגשה (2 רגליים קדמיות, 2 רגליים אחוריות, חתך ירך ל 2 עד 3 חתיכות), בתוספת צלעות בשר דשארנב, לחתוך 6 עד 7 חתיכות הגשה (2 רגליים קדמיות, 2 רגליים אחוריות, חתך ירך ל 2 עד 3 חתיכות), בתוספת צלעות בשר דש1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4ציפורן4-6 שיני שום שלמות, קלופים4-6 שיני שום שלמות, קלופים