קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

באפלו ברביקיו משך עוף עם צילינדר לחם תירס גבינה כחולה

באפלו ברביקיו משך עוף עם צילינדר לחם תירס גבינה כחולה
באפלו ברביקיו משך עוף עם צילינדר לחם תירס גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, הולנד צ'ילה פלפל, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: גבינה כחולה חצופה תפוח אדמה טופר, אגס, גבינה כחולה & טוסט אגוז, ו עוף באפלו עם טוב יותר מטבל גבינה כחולה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת ovenproof גדולה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, שום, פלפל צ ' ילה, מלח, פלפל, טימין ו טימין כדי לרכך את הירקות, 10 עד 12 דקות, ואז deglaze את המחבת עם בירה או מלאי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד את הסוכר החום, רוטב עגבניות, רוטב חריף, ווסטרשייר, וחומץ בקערה ויוצקים למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את חתיכות העוף, באמצעות מלקחיים וקריר ולאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
לחמם מעל חום בינוני רק כדי להתחמם בזמן שאתה מערבב יחד את טופר לחם התירס או, כדי לשרת מיד, להתחמם על נמוך בזמן שאתה מערבב את הבלילה לחם תירס, ולאחר מכן להעביר לתנור ואופים עד העליון הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הערה של קוק: המילוי עשוי להיות מועבר לתבשיל אם המחבת שלך לא יכולה לעבור לתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לציפוי: בצע הוראות חבילה עבור בלילת לחם תירס, ולאחר מכן מערבבים את הגבינה הכחולה בצל ירוק, לשפוך מעל מילוי העוף בשכבה זוגית ואופים חום זהוב המשרד למגע, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בירה לאגר או 1 1/2 כוסות ציר עוףבירה לאגר או 1 1/2 כוסות ציר עוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס2largesגזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים3צלעות קטנותסלרי, קצוץסלרי, קצוץ4חזה עוף עלום, בשר משך או קצוץחזה עוף עלום, בשר משך או קצוץ1פרזנו או הולנד צ'ילה פלפל, זרע קצוץ דקפרזנו או הולנד צ'ילה פלפל, זרע קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תיבות תירס מאפין לערבב, עשוי לארוז כיוונים (מומלץ: Jiffy)תיבות תירס מאפין לערבב, עשוי לארוז כיוונים (מומלץ: Jiffy)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק4ציפורןשום, קצוץ או מגורדשום, קצוץ או מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב חם, בהתאם לרמת החום הרצויה (בינונית עד פיקנטית)רוטב חם, בהתאם לרמת החום הרצויה (בינונית עד פיקנטית)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4בצל ירוק, לבנים וירוקים, קצוץ דקבצל ירוק, לבנים וירוקים, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.