בהאג'י בצל וחמאה עם רוטיס, מנגו ראיטה וסלט נענע
המתכון בצל & butternut bhajis עם רוטיס, מנגו raita & סלט מנטה מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 102 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חסה פנינה קטנה, משחת קורמה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 180 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: בצל אדום & צ'ילי bhajis עם מנטה & שום raita, בצל raita, איך לעשות בצל raita / pyaaz ka raita, ו כמון-מנטה Raita סלט.
הוראות
עבור bhajis, לערבב את הדבק korma עם 250ml מים קרים.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ותבלינים בקערה גדולה, ואז יוצקים במים ומערבבים לבלילה עבה. מערבבים את הבצל ואת דלעת סקווש.
מערבבים את החומרים raita, לחמם את הרוטיז ולזרוק יחד את החסה, מלפפון עלי נענע השמלה עם קצת מיץ לימון.
מחממים כ-5 ס " מ של שמן בווק גדול או במחבת עמוקה.
הוסף טיפה של הבלילה כאשר הוא עולה על פני השטח, מבעבע ובראונינג, ואז השמן הוא חם מספיק.
הוסף ערימות של תערובת bhaji לנפט, כמה בכל פעם, ומבשל במשך כמה דקות, מפנה מדי פעם, עד להשחמה שווה ופריך זה צריך לקחת בערך 5-6 דקות. הרם החוצה על נייר מטבח, מפזרים קצת מלח להתחמם בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את השאר.
להרכיב rotis עם כמה bhajis, קומץ של סלט מנטה מנה של raita מנגו, ואז להפשיל ולאכול.