זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. מתכונים דומים: .
הוראות
1
חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים קוביות חזיר מלח ומטגנים עד להשחמה מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
4
בקערה גדולה מערבבים יחד את חזיר המלח, תפוחי האדמה, הבצל, הביצים, החמאה, החלב, המלח והפלפל. טפחו את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזיר מלח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס), וממשיכים לאפות 40 דקות נוספות.