בונבונים
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? בונבונים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 150 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם קוקוס, סוכר קונדיטורים, מרגרינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו תאנה בונבונים, ים בונבונים, ו סוכריות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו מרגרינה, סוכר קונדיטורים, חלב מרוכז, קוקוס, אגוזי מלך קצוצים ווניל. מערבבים היטב. מכסים ומצננים במקרר למשך 2 שעות, או עד שהתערובת מסמיכה מספיק כדי להתגלגל לכדורים.
מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל 1 אינץ ' ומניחים קרוב זה לזה, אך לא נוגעים, על יריעות העוגיות. להקפיא עד קשה.
בזמן שהבונבונים קופאים, מרפדים דף עוגיות או משטח שטוח בנייר שעווה.
שלב שוקולד צ ' יפס וקיצור בחלק העליון של דוד כפול, מעל, לא במים רותחים. מערבבים עד להמסה. בעזרת קיסם או מזלג טובלים כל בונבון בשוקולד המומס.
מניחים על נייר שעווה לייבוש. כאשר השוקולד התקשה, אחסן בונבונים בשקית ניילון במקפיא.