קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

בוקטיני עם שרימפס מתובל, ארוגולה ופירורי לחם

בוקטיני עם שרימפס מתובל, ארוגולה ופירורי לחם
Bucatini עם שרימפס מתובל, ארוגולה, ופירורי לחם הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 258 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-195 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שרימפס, שיני שום, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בוקטיני עם פירורי לחם ובוטרגה, Bucatini Peperonata עם פירורי לחם רוזמרין קלוי, ו Bucatini with Swiss Chard and Garlicky Breadcrumbs (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מתובל עם 2 כפות מלח לרתיחה. מבשלים את bucatini על פי ההוראות על האריזה. עם שלוש דקות לסיום, להוסיף את ארוגולה. בסיום, לשים בצד 1/4 כוס מים פסטה, ולנקז את הפסטה ואת ארוגולה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
בוקטיניבוקטיני
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, מחממים שתי כפות שמן זית בסיר כבד-תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שרימפס, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שרק מבשלים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הכף הנותרת של פתיתי שמן, שום ופלפל אדום. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. להפחית את החום בינוני נמוך, ומפזרים את פירורי הלחם. מערבבים היטב את המעיל בשמן, ומבשלים בעדינות עד פירורי הלחם הם זהובים, שלוש עד ארבע דקות. כאשר הפסטה נעשית בישול וניקוז, להחזיר שרימפס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעלות את החום בינוני גבוה ולזרוק פסטה וארוגולה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים חצי ממי פסטה שמורים ומערבבים ברציפות עד שהתאדה, כדקה אחת. אם הפסטה נראית יבשה מדי, מוסיפים עוד מים ומערבבים עוד דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מגישים את הפסטה עם קומץ פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי