בוקטיני קרבונרה עם קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bucatini Carbonara עם קישואים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, קישואים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bucatini Carbonara, Bucatini Carbonara, ו תוצרת בית Bucatini Carbonara.
הוראות
לבשל pancetta במחבת בינונית על חום בינוני עד חום, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta מגבות נייר; ניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף ממחבת.
מוסיפים שמנת, שום ופלפל מרוסק לטפטוף במחבת; מביאים לרתיחה. תניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קישואים; sauté עד מכרז, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
העברה לצלחת גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (Pancetta, תערובת שמנת, וקישואים יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
לנקז היטב. תחזיר את הפסטה לסיר.
בינתיים, מניחים ביצים בקליפה שלהם בקערה קטנה.
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות.
בואו לעמוד 5 דקות. לפצח ביצים לתוך קערה גדולה ולהקציף כדי להתמזג. להביא תערובת שמנת לרתיחה במחבת. בהדרגה לטאטא תערובת שמנת חמה לתוך ביצים.
מערבבים בגבינת פרמזן 1/2 כוס.
מוסיפים רוטב לפסטה וזורקים מעל חום בינוני עד פסטה מעילי רוטב (לא להרתיח).
מוסיף pancetta וקישואים ולזרוק לחום דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, מעבירים את שאר הגבינה.