בורק הטורקי
טורקי בורק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, ביצים, ניגלה סטיבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו בורק (לחמניות בשר טורקיות), בורק טורקי עם גבינה ועשבי תיבול, ו טורקית בורק Cullama-פוסט אורח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית בחום מתון.
מוסיפים את הפלפלים, פול ביבר ובצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד מתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. המשך בישול על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, כ 15 דקות.
להעביר את הירקות והבשר לקערה ולתת מגניב מעט.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ושמן קל צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב ו 1/2 כוס שמן קנולה.
להניח גיליון של yufka על משטח עבודה מברשת עם תערובת הביצה; לחזור עד שיש לך ערימה של 2 גיליונות.
להעביר את הערימה לתבנית האפייה ולהפיץ שליש מתערובת הבשר על גבי. חזור על השכבות פעמיים נוספות עם יריעות yufka מוברש מילוי בשר, ואז לסיים עם ערימה של yufka מוברש.
חתוך את yufka התלוי מעט לתחוב אותו תחת עצמו.
מברשת כל תערובת ביצית שנותרה על גבי בורק, העליון עם זרעי sativa nigella ואופים עד זהב עמוק על גבי רוחש, על 45 דקות.
תן borek לנוח 20 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.