צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בורייד עם לימון איולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך איולי לימון, מיץ לימון, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli, Monkfish ו Bourride צדפות, ו Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli).
הוראות
1
להעביר 1 1/3 כוסות איולי לקערה בינונית; להזמין איולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
איולי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים מיץ לימון זעפרן בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להוסיף כרישה, שומר, וגזר; sauté 10 דקות. מערבבים עלי דפנה וקליפת תפוז, ואז מיץ צדפות ותערובת לימון-זעפרן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גב שומן חזיר
זעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
הוסף דגים; להפחית את החום בינוני. מבשלים עד דגים הוא אטום במרכז, מדי פעם כפית נוזל מעל דגים לצלול במידת הצורך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר דגים לקערה גדולה; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מרתיחים נוזל בסיר 10 דקות כדי להפחית מעט.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לטאטא 1/2 כוס מופחת נוזלי לתוך קערה עם 1 1/3 כוסות איולי, ואז לטאטא חלמונים ביצה. להחזיר תערובת חלמון-איולי לנוזל שנותר בסיר. באמצעות כף עץ, מערבבים כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד רוטב מתעבה מעט, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
איולי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים דגים וכל מיצים שנצברו לתוך רוטב חם בסיר; לתת לעמוד עד דגים מחומם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מחלקים bourride בין 8 קערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה