קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

בייקון וריזוטו אפונה מתוק

בייקון וריזוטו אפונה מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון וריזוטו אפונה מתוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מרק עוף, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שעועית מתוקה וריזוטו בייקון פריך, ריזוטו אפונה ובייקון, ו ריזוטו בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או רק עד בייקון הוא פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת, הזמנת טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מוסיפים בצל לטפטופים; מבשלים 4 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים אורז ושום; מבשלים 3 דקות. או עד אורז הוא אטום, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף 1/2 יכול מרק, לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד מרק נספג לחלוטין. חזור עם מרק שנותר, ערבוב גבינת שמנת עם תוספת אחרונה של מרק ובישול 5 דקות. או גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מערבבים באפונה; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
הסר מהחום. מערבבים בייקון, פטרוזיליה ו 1 כף. פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
מגישים עם שאר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.