קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

בייקון עטוף עוף, צ'דר, חלפיניו חבילות עם תפוחי אדמה אצבעונים

בייקון עטוף עוף, צ'דר, חלפיניו חבילות עם תפוחי אדמה אצבעונים
עוף עטוף בבייקון, חבילות צ'דר וחלפיניו עם תפוחי אדמה אצבעוניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 966 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלסה tomatillo, שמנת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה הוא אהב על ידי 266 אוכל וטבחים. נסו בייקון עטוף פופרס חלפיניו עוף, בייקון עטוף עוף ממולא חלפיניו נושך, ו בייקון עטוף חלפיניו פופר עוף ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותחמם מראש תנור ל 375 ° F. בסיר גדול, לשלב אורז, מלאי עוף, 1 כפית שמן, ועל 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז מבושל דרך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מהחום ולאפשר לנוח, מכוסה, במשך חמש דקות.
3
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה, הנותרים 2 כפיות שמן, ושאלוט בתבנית אפייה בטוחה לתנור. מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים בתנור וצלי, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה כמעט מבושלים דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוך מבושל אורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
7
מוסיפים גבינה, חלפיניו, סלסה ושמנת חמוצה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
חותכים כל חזה עוף אופקית כמעט כל הדרך ולפתוח כמו ספר. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים. מלא עם כמות נדיבה של אורז חלפיניו משובץ. סגור את העוף סביב מילוי לעטוף כל חבילה עם שתי פרוסות של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה גויה®אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
הסר תפוחי אדמה מהתנור ועוף נסטלה לתבנית אפייה. חזור לתנור ומבשל עד רישום עוף 155 עד 165 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה