בייקון-שום פירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון-שום פירה. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום שמנמנות, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פירה עם בייקון ושום, שום קלוי ופירה בייקון, ו בייקון רוזמרין שום פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים שום ותפוחי אדמה בסיר, מכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני גבוה ומבשלים עד רך מאוד, על 30 דקות.
מסננים היטב; להחזיר שום ותפוחי אדמה לסיר. מערבבים מעל חום בינוני במשך 1 עד 2 דקות להתייבש. לשים דרך ricer או טחנת מזון פירה, או מחית עם מחית תפוחי אדמה עבור מרקם lumpier. מערבבים 3/4 כוס חלב מחומם וחמאה, הוספת חלב יותר במידת הצורך. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. להתחמם בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, 7 עד 10 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב, לחתוך לחתיכות קטנות ומפזרים מעל תפוחי אדמה ממש לפני ההגשה. (ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה. תשאיר את הבייקון שלם, תעטוף אותו בניילון נצמד ותירגע. לחמם אותו במיקרוגל ולחתוך אותו רק לפני ההגשה.)