תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצה עוף פו יאנג ושום בוק צ'וי. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב צדפות, נבטי שעועית, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לזרוק חתיכות עוף עם 2 כפות יין אורז ו 1/2 כפית מלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
יין אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה, להקציף 1/2 מרק עוף כוס עם קורנפלור; להפריש. בסיר קטן מעל חום בינוני, להקציף מרק עוף כוס שנותר, רוטב צדפות, הנותרים 2 כפות יין אורז, רוטב סויה, ו 1/4 כפית פלפל לבן. להביא להתבשל ולהקציף בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה, מטאטא בעדינות, עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומתעבה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
ב ווק או מחבת nonstick 10 אינץ ' (ראה הערה), חום 2 כפות שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים עוף ומבשלים, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר עוף עם כפית מחוררת ומניח על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מוסיפים עוף לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
להוסיף 2 כפות שמן ווק. כאשר מנצנץ, מצקת כ כף תערובת ביצה נוזלי לתוך שמן (ראה הערה). מצקת מיד בערך 1/2 כוס תערובת ביצה, כולל כל המוצקים, על גבי. מטגנים עד הקרקעית הוא חום זהוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
במהירות אבל בזהירות, להפוך חביתה ומבשלים עד הזהב, על 30 שניות יותר. באמצעות כף מחוררת, להעביר חביתה צלחת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
חזור על שלבים 5 ו -6 כדי ליצור חביתות שנותרו.
12
כאשר חביתות נעשות, לבשל בוק צ ' וי.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
13
חום 3 כפות שמן ווק מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
מוסיפים שום ומבשלים עד הזהב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
15
הוסף בוק צ ' וי, לזרוק לשלב, ואז לכסות ולבשל עד רך-פריך, על 5 דקות. מערבבים פטריות אוזן עץ ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בוק צ ' וי.
16
מגישים בוק צ ' וי וחביתות עם רוטב מוכן ואורז לבן בצד.