קושיקל
מוכן ב22 דק.
מנות1
ציון בריאות10
מגזין

ביצה עלומה עם אורז חריף

ביצה עלומה עם אורז חריף
זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל ארוחת בוקר חריף (עם ביצה שלוקה מושלמת), בקלה עלומה וביצה על אורז, ו מרק מיסו עם אורז וביצה עלומה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת לא דביקה. מטגנים את הבצל והפל במשך 5-8 דקות עד רך ומתחיל חום. טיפ באורז, אפונה קפואה, אבקת קארי ומים 200 מ " ל, מערבבים היטב, ואז מבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להביא מחבת קטנה של מים לרתיחה, וכאשר האורז הוא כמעט מוכן, לחלוט את הביצה (ראה p50 עבור כמה טיפים גדולים על ציד בלתי חוקי ביצים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים את הביצה על גבי האורז המתובל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל