קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ביצים בנדיקט (ביצי צ'יפוטלה בנדיקט עם בלנדר הולנדז מוקלט)

ביצים בנדיקט (ביצי צ'יפוטלה בנדיקט עם בלנדר הולנדז מוקלט)
ביצים בנדיקט (ביצי צ'יפוטלה בנדיקט עם בלנדר מדומה הולנדייז) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו ביצי בנדיקט עם צ'יפוטלה הולנדז, ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז, ו רוטב בנדיקט-הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הולנדז: בסיר קטן על אש נמוכה, להמס את החמאה עד מבעבע חם. בבלנדר, מוסיפים את חלמוני הביצה, פלפל שחור, לפי הטעם, ו 1 כף מיץ לימון. מכסים את הבלנדר ומערבבים במהירות גבוהה במשך כמה שניות. או להסיר את מכסה המרכז של מכסה הבלנדר או להסיר בזהירות את המכסה עצמו עם בלנדר עדיין פועל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את החמאה החמה בזרם דק ויציב לתערובת ביצה מסתחררת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הוסף את chipotle ואת הדופק לשלב. לטעום רוטב ולהתאים תיבול עם מיץ לימון, מלח ופלפל. (אם הרוטב שלך מקבל עבה מדי, אתה יכול לדלל אותו עם כמה כפות של מים חמים רותחים.) לביצים: בסיר כבד לשלב כ 2 ליטרים של מים והחומץ ולהביא לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך קערה קטנה או כוס ולהחליק את הביצה לתוך מצקת. מנמיכים את המצקת לתוך המים, להחזיק אותו שם, במשך 1 דקה לפני הסרת המצקת ולהשאיר את הביצה לבשל במשך 2 דקות יותר. לחלוט על רתיחה נמוכה עד הלבנים הם המשרד והחלמונים עדיין נוזליים. חזור עם כל ביצה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להעביר את הביצים, עם כפית מחוררת, מגבות נייר עד מוכן לשרת. כדי להרכיב: לארגן חצי קרואסון, בצד לחתוך, על כל אחד 4 צלחות. שים 1 חתיכת prosciutto על כל מחצית, ואז 2 ביצים עלומות העליון עם hollandaise.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
פרושוטופרושוטו
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מגישים באופן מיידי.