צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ביצה, כרוב ועטיפות ארוחת בוקר עגבניות עם חומוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוטפת ארוחת בוקר ביצה וקייל, אבוקדו כרוב חומוס שיבולת שועל קערת ארוחת בוקר, ו כרוב וחומוס עגבניות מטוגן.
הוראות
1
חותכים וזורקים את הגבעול ממרכז כל עלה כרוב. קוצצים בגסות את הכרוב לחתיכות בגודל 1 אינץ'. זה ייראה כאילו יש לך הרבה כרוב אבל זה יהיה לבשל למטה במידה ניכרת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את העגבניות, שאלוט, שום, טימין, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. מטגנים עד העגבניות לרכך שאלוט, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את הכרוב ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק עם 2 כפיות עץ עד קייל wilts אבל הוא עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
כרוב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
הסר מהחום.
6
למלא סיר רחב עם מספיק מים כדי למדוד 2 אינץ ' עמוק. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לשבור כל ביצה לכוס תה נפרדת. כבה את החום מתחת לסיר. מיד להחליק כל ביצה מהכוס שלה לתוך חלק אחר של המים (הלבנים יתפזרו).
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
תה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
תנו לביצים לעמוד עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין רכים מאוד למגע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
בינתיים, באמצעות מלקחיים, טוסט כל טורטייה ישירות מעל חום גבוה עד תחילת להשחיר כתמים, על 15 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
שים את הטורטיות החמות על צלחות. כף 1 כף חומוס על כל טורטיה ולהתפשט לכיסוי, משאיר גבול 1 אינץ'. מחלקים את תערובת הכרוב על החומוס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כרוב
10
באמצעות כף מחוררת, להרים כל ביצה מן המים, מנגב נוזל עודף מתחתית הכף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
11
שים את הביצים על גבי כרוב. חותכים את החלמונים ולחץ על הביצים קצת כך החלמונים מתחילים לרוץ (זה יעשה אותם קל יותר לאכול). מקפלים את החלק התחתון של כל טורטייה ולאחר מכן לקפל בצדדים, עוזב את עוטפת פתוחה בחלק העליון.