קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים מטוגנותכדורי פלנט: פולפט די מלנזן

ביצים מטוגנותכדורי פלנט: פולפט די מלנזן
ביצים מטוגנותכדורי פלנט: פולפט די מלנזן דורש בערך 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 615 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בערך פירורי לחם חתוכים, ביצים, צנוברים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכונים דומים: פולפט די מלנזן (כדורי חצילים מטוגנים), פולפט די מלנזאן עם סוגו די פומודורו, ו פולפט די מלנזן (חציל 'קציצות').

הוראות

1
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את חתיכות החצילים ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שחתיכות החציל רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מסננים את חתיכות החצילים על מגבות נייר. תקעו חורים בבשר בעזרת מזלג וסחטו את עודפי הנוזלים, כמה חתיכות בכל פעם, בין 2 מגבות נייר נקיות. קוצצים גס את החציל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מניחים את החציל החם לקערה עם 2 ביצים, הגבינה המגורדת, הפטרוזיליה, הדומדמניות, הצנוברים ו -3 / 4 כוס מפירורי הלחם. התערובת המתקבלת צריכה להיות לחה, אך לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניותדומדמניות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים עוד פירורי לחם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
6
מקציפים את 2 הביצים הנותרות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מזלפים שמן זית כתית מעולה ומלח, לפי הטעם. מעצבים את תערובת החצילים לכדורים קטנים בקוטר של כ-1 1/4 אינץ ' (כמו כדור גולף). מצפים כל קערה בביצה ואז מגלגלים את הכדור בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תנו לכדורי הלחם לנוח 10 דקות לפני הטיגון.
9
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את כדורי החצילים עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הכדורים לשמן, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש, להסיר את הכדורים סיים, ולרוקן אותם על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
בסיר בגודל 12 אינץ ' מוסיפים את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
הניחו כדורי חצילים לרוטב והוסיפו את הצ ' ילי הטרי. על אש בינונית-נמוכה, מבשלים במשך 30 דקות, תוך ערבוב עדין מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מפזרים את צמרות השומר ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
14
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
16
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
17
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרטרי גדול בערך לחתוך פירורי לחם, בתוספת תוספת עבור גידול חיותטרי גדול בערך לחתוך פירורי לחם, בתוספת תוספת עבור גידול חיות2kgsקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד דקגזר, מגורד דק1גבינת פרמזן מגוררתצ'ילי טרי קצוץצ'ילי טרי קצוץ7691 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות, ספוג במים חמים במשך 10 דקות, סחוטדומדמניות, ספוג במים חמים במשך 10 דקות, סחוט41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים, קלופים וחותכים ל-1/2 לאורכםחצילים, קלופים וחותכים ל-1/2 לאורכם4larges(חלקית &)(חלקית &)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצמרות שומר קצוצות, בערך צמרות 2 נורות שומרצמרות שומר קצוצות, בערך צמרות 2 נורות שומר2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים3קרום: פירורי קרקר גרהםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולה, לטפטוף וטיגוןשמן זית כתית מעולה, לטפטוף וטיגון1בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביותבצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו מגורד טרי או פרמיג'אנו-רג' יאנופקורינו מגורד טרי או פרמיג'אנו-רג' יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול8קצת קישואים קצוציםמלחמלח8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי