ביצים ממולאות ורדרדיות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן אם יש לך ביצי בקלה, ביצים, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ירוקות וביצי חזיר ממולאות, ו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לעטוף בקלה עם רדיד אלומיניום משומן קלות.
מניחים ביצים בסיר, ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות את הביצים. להביא אותו לרתיחה, לכסות, ולאחר מכן להסיר מן החום. להפריש במשך 12 דקות.
מסננים, ושופכים מים קרים על הביצים כדי לקרר אותם.
הסר קליפות ביצים, ולפרוס את הביצים בחצי לאורכו.
מניחים חלמונים בקערת ערבוב, ומערבבים עם ביצי בקלה מבושלות וחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח. כפית את תערובת החלמון על החצאים הלבנים ביצה.
מפזרים פטרוזיליה טחון על גבי, ומגישים.