ביצים עלומות מחבת עם פרושוטו
ביצים עלומות מחבת עם פרושוטו עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרושוטו, מלח גס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון, ביצים עלומות עם אספרגוס קלוי, פרושוטו, ושמן צ'ייב, ו ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים את צמרות הבצל הירוק על ידי חיתוך הראשון אותם לאורך לרצועות ארוכות, דקות.
מערבבים צמרות בצל ירוק קצוץ, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה איטלקית טחון, ומלח בקערה קטנה; להקציף כדי להתמזג. (ניתן להכין 3 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
טוסט קל 4 פרוסות לחם שאור.
מורחים כל אחד עם 1 כף שמן בצל ירוק. סדר 1/4 של ארוגולה על כל פרוסת לחם. למעלה כל אחד עם פרושוטו פרושוטו 2 פרוסות.
להעביר 1 פרוסת לחם מוכנה לכל אחד 4 צלחות.
מחלקים הנותרים שמן בצל ירוק שווה בין ארבעה 1 1/4 כוס פודינג או ramekins. באמצעות מברשת מאפה, מורחים שמן בצל ירוק על פני בתוך כל כוס למעייל (רוב התערובת תיפול בחזרה לתחתית הכוס). זה ישמור על הביצים מלהידבק, מה שהופך אותם קל יותר unmold מאוחר יותר. לפתוח 2 ביצים לכל כוס מוכנה.
מניחים כוסות במחבת גדולה.
יוצקים מספיק מים למחבת כדי להגיע חצי עד הצדדים של כוסות.
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ולהביא מים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים מחבת ומבשלים בעדינות ביצים עד הלבנים הם רק המשרד לגעת חלמונים מוגדרים עקביות הרצוי, על 6 דקות.
באמצעות מרית וכפפת תנור או מגבת יד כמו איידס, להרים כוסות עם ביצים ממים.
חותכים סביב ביצים כדי לשחרר. הפעל 2 ביצים על כל פרוסת לחם מוכנה.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה איטלקיים.