ביצים פלורנטיניות
ביצים פלורנטין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, גבינת פרמזן, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים פלורנטיניות, ביצים פלורנטיניות, ו ביצים פלורנטיניות.
הוראות
הקש תרד לתחתית של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. טופס 6 (3 אינץ') חריצים בשכבת תרד באמצעות גב כף או תחתית של כוס רפרפת גדולה. לשבור ביצה לתוך כל חריץ.
מערבבים קמח, מלח ופלפל אדום בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף את החלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מניחים תערובת חלב על חום בינוני, ומבשלים עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
יוצקים רוטב גבינה על ביצים ותרד; מפזרים פפריקה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד חלמונים ביצה כמעט להגדיר.
חותכים תערובת תרד ביצה לתוך 6 מנות; לשרת כל חלק מעל 2 חצאי מאפין אנגלית, ומפזרים פלפל שחור.