קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ביצי רנצ'רוס עם בייקון חריף סופריטו

ביצי רנצ'רוס עם בייקון חריף סופריטו
ביצי רנצ'רוס עם בייקון חריף סופריטו מוכן בסביבות 35 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 447 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלפניו-חצוי, בשר חזיר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצי רנצ'רוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה, חום 1/2 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החזיר המעושן ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את החזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מעושןחזיר מעושן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
להוסיף 1 1/2 כפות של שמן צמחי למחבת יחד עם שום, בצל, צ ' ילי מצנפת ויסקי ופלפל ירוק. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, כ 12 דקות. מערבבים בפפריקה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סקוטש מצנפת צ ' יליסקוטש מצנפת צ ' ילי
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם משחררים את המיצים שלהם, כ 2 דקות. מערבבים את החזיר ומתבלים את sofrito עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
בינתיים, לעטוף את טורטיות בנייר אלומיניום ולחמם אותם בתנור. במחבת ברזל יצוק גדול, חום 1/2 כף שמן צמחי. סדק 4 של הביצים לתוך המחבת, העונה עם מלח ופלפל ומטגנים בצד שטוף שמש מעל חום מתון, עד החלבונים ביצה מוגדרים חלמונים עדיין נוזלי מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להעביר את הביצים, חלמון בצד למעלה, לצלחת ולשמור אותם חמים על ידי tenting אותם עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מוסיפים את 1/2 כף הנותרים של שמן צמחי למחבת ומטגנים את הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הגדר 2 טורטיות על כל צלחת. למעלה עם ביצים מטוגנות, כפית את sofrito בצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.