המתכון במיה עם קוקוס (Masala Bhindi Sabji) יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, זרעי כמון, במיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו Bhindi Masala / איך לעשות bhindi masala / Okra s, הינדי נאריאל סבזי או קארי קוקוס במיה / הינדי ס, ו בהנדי מסאלה: בואו נדבר במיה (מתכונים דומים).
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ז ' ול טיילור גרונר Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.