קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

במיה צרובה ועגבניות

במיה צרובה ועגבניות
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו במיה ועגבניות, אוקרן ועגבניות, ו אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה או בסיר רחב, רדוד מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, לטגן את הבצל, jalapeño וסלרי במשך 2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את השום ואת sauté לעוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מערבבים רסק עגבניות, מרק, חומץ, מוסיפים לירקות: בעוד הירקות מטוגנים, מערבבים את רסק העגבניות, מרק וחומץ עד שהם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים למחבת עם הירקות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הרוזמרין וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
פרוסת במיה באלכסון: כמו הרוטב רותח, לחתוך את הבמיה על ההטיה ליצור חתיכות אלכסוניות. הסיבה חיתוך אלכסוני היא לחשוף כמה שיותר הפנים של במיה ככל האפשר. חכה לחתוך את הבמיה עד הרגע האחרון, כי זה עוזר להפוך אותם לפחות מגעילים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
במיהבמיה
1
מחממים מחבת נוספת על חום גבוה למשך דקה או שתיים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף את השמן שנותר ולקבל את זה כמעט עישון חם, אשר צריך לקחת 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
הוסף את במיה פרוס ולהתפזר בשכבה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן לבמיה בראון לפחות דקה לפני שאתה מזיז אותם.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
5
המטרה היא לבשל את הבמיה במהירות בחום גבוה מאוד מבלי להזיז אותו יותר מדי. החום הגבוה צובר את הבמיה ועוזר להגביל את גורם הרפש. לצרוב את במיה במשך 3-4 דקות, ערבוב רק 2-3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
6
מוסיפים במיה צרובה לרוטב, מוסיפים עגבניות, מבשלים: ברגע הבמיה נעשית, מוסיפים אותו לרוטב הרותח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
במיהבמיה
7
מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות ומפחיתים את החום לרתיחה. לבשל במשך 5 דקות, כבר לא. העגבניות עדיין צריכות להיות קצת מוצקות, ואתם לא רוצים לבשל את הבמיה עד שהיא מתחילה לשחרר ריר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
במיהבמיה
8
את החום, לטחון פלפל שחור על הכל וטעם שוב למלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הוסף במידת הצורך.
10
מגישים מעל אורז מאודה או עם הרבה לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
אורז מבושלאורז מבושל