זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו במיה ועגבניות, אוקרן ועגבניות, ו אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה או בסיר רחב, רדוד מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, לטגן את הבצל, jalapeño וסלרי במשך 2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מערבבים רסק עגבניות, מרק, חומץ, מוסיפים לירקות: בעוד הירקות מטוגנים, מערבבים את רסק העגבניות, מרק וחומץ עד שהם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים למחבת עם הירקות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
5
מוסיפים את הרוזמרין וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ועוד 2 כפות מי קרח
6
פרוסת במיה באלכסון: כמו הרוטב רותח, לחתוך את הבמיה על ההטיה ליצור חתיכות אלכסוניות. הסיבה חיתוך אלכסוני היא לחשוף כמה שיותר הפנים של במיה ככל האפשר. חכה לחתוך את הבמיה עד הרגע האחרון, כי זה עוזר להפוך אותם לפחות מגעילים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
במיה
1
מחממים מחבת נוספת על חום גבוה למשך דקה או שתיים.
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
2
להוסיף את השמן שנותר ולקבל את זה כמעט עישון חם, אשר צריך לקחת 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
הוסף את במיה פרוס ולהתפזר בשכבה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבול
במיה
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
4
תן לבמיה בראון לפחות דקה לפני שאתה מזיז אותם.
מרכיבים שתצטרך
במיה
5
המטרה היא לבשל את הבמיה במהירות בחום גבוה מאוד מבלי להזיז אותו יותר מדי. החום הגבוה צובר את הבמיה ועוזר להגביל את גורם הרפש. לצרוב את במיה במשך 3-4 דקות, ערבוב רק 2-3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
במיה
6
מוסיפים במיה צרובה לרוטב, מוסיפים עגבניות, מבשלים: ברגע הבמיה נעשית, מוסיפים אותו לרוטב הרותח.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
במיה
7
מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות ומפחיתים את החום לרתיחה. לבשל במשך 5 דקות, כבר לא. העגבניות עדיין צריכות להיות קצת מוצקות, ואתם לא רוצים לבשל את הבמיה עד שהיא מתחילה לשחרר ריר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות
במיה
8
את החום, לטחון פלפל שחור על הכל וטעם שוב למלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)