בננה-עוגת קינמון
עוגת בננה-קינמון יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. אם יש לך מים, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת בננה מערבולת קינמון, עוגת בננה עם ציפוי קרם חמאה קינמון, ו מייפל קינמון בננה Bundt עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז וקמח קל 12 כוס מחבת עוגה מחורצת צינור, או לרסס עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, בננות, חמאה, קינמון וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים באגוזים.
אופים 47 עד 57 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך את המחבת על מתלה קירור או צלחת הגשה חסינת חום; הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף על עוגה. החנות מכוסה באופן רופף.