קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

בס ים עם עגבניות וזיתים

בס ים עם עגבניות וזיתים
בס ים עם עגבניות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קליפה של לימון, קינואה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו, ו בס ים עם עגבניות, זיתים וצלפים: פוסט אורח על ידי כי חומוס רזה יכול לאפות # SeafoodWeek (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 2 מרק עוף כוסות, 2 כפות. חמאה ו-1/2 כפית. מלח לרתיחה. מערבבים קינואה, לכסות ולחזור לרתיחה. מבשלים עד הנוזל נספג, 15 דקות. קצפת עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
צד העונה skinless של דגים עם 2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. טפיחה על העור יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מניחים פילה דגים במחבת חם בצד למטה לצרוב במשך 5 דקות. הפעל פילה בעדינות עם מרית ומבשלים בצד השני עד הבשר אטום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
להעביר פילה דגים לצלחת, אוהל עם נייר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לנגב שמן מחבת ולהפחית את החום בינוני, ולאחר מכן להוסיף 1 כף הנותרים. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
מוסיפים עגבניות, זיתים, שום, טימין וקליפת לימון. להגדיל את החום mediumhigh, להוסיף יין ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיף 1/3 כוס מרק עוף, סוכר, ונותר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
9
מפזרים פטרוזיליה לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
קינואה כפית על צלחות ומניחים עור בס על החלק העליון. רוטב כפית על דגים וקינואה.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.