קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

בס צרוב עם צמד כרובית

בס צרוב עם צמד כרובית
בס צרוב עם צמד כרובית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם כרובית, מיץ לימון, r מתכווננת להבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס ים צרוב ברוטב שום, פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana, ו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגלח חלק פלורה של כרובית עם סכין כדי ליצור כרובית "קונפטי" (3 עד 4 כוסות). תניח בצד. עם פורס, לחתוך פרוסות ארוכות דקות מבסיס וגזע, חלוקת בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מחממים שמן צמחי ושמן זית 1/4 כוס במחבת nonstick 12-14 אינץ ' על חום בינוני עד שמן מנצנץ, ואז מטגנים כרובית "קונפטי" ב 4 קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, תיבול קל עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
תשליך שמן ותחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. דג העונה עם 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל. Sear, צד העור למטה, 8 דקות. להפוך את הדגים ומבשלים עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטאטא יחד הנותרים 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים דגים, צד העור למעלה, על גבי פרוסות כרובית. למעלה עם קונפטי כרובית טפטוף עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט