בצל מקורמל ומחבת בטטה
בצל מקורמל ומחבת בטטה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בטטה ופריטטה בצל מקורמל, קרמל תפוחי אדמה מתוקים וצמה בצל אדום, ו בצל מקורמל וטארט בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים תפוחי אדמה מתוקים ובצל בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 10 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים.
מערבבים בסוכר חום ותיבול אידיוט. קוק חשף כ 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מזוגג.