בצק מטוגן בוסטון קרם
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו בצק מטוגן עם קצפת בוסטון. מתכון זה מספיק ל-80 מנות עם 617 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש קצפת בווארית, סירופ שוקולד, קמח וסוכר. 22 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות . עם ציון כפית של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו פאי קצפת "היער השחור" של בוסטון , בצק מאפה , ואביב רולים אפוי בבצק פילו .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ערבבו יחד 450 מ"ל מים, שמן, סוכר, שמרים, מלח ותמצית וניל במיקסר עומד גדול של 20 ליטר. לאחר מכן הוסיפו את הקמח. המשיכו לערבב ותנו ליצירת כדור בצק. זרקו את הבצק לדלי התפחה והניחו לו לתפוח במשך שעה. לאחר התפחה, הבצק מוכן לשימוש.
חותכים חתיכות בגודל אגרוף מהתערובת, מתחים וצרים עיגול שיתאים לצלחת בקוטר 23 ס"מ.
מטגנים את הבצק במנות בטיגון עמוק שחומם ל-200 מעלות צלזיוס, 30 שניות מכל צד, עד להזהבה. מוסיפים תוספות רצויות.