בקלאווה אגוז
המתכון אגוז Baklavan מוכן בערך 2 שעות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתאים ל-36 מנות. יש קינוח זה 197 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אגוז ופיסטוק בקלאווה, בקלאווה קינמון-אגוז, ו מתכון בקלאווה שקדים ואגוזים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את האגוזים, סוכר וקינמון; להפריש. גריז 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה עם חמאה מומסת. יריעות בצק פילו Unroll (לשמור על הבצק מכוסה בניילון נצמד בעת הרכבת).
מניחים גיליון אחד של פילו בתבנית אפייה; מברשת עם חמאה. למעלה עם גיליון שני; מברשת עם חמאה. מקפלים קצוות ארוכים מתחת כדי להתאים את המנה.
מפזרים על תערובת אגוז 1/4 כוס. חזור על 18 פעמים, שכבות שני גיליונות, צחצוח עם חמאה וזריזת תערובת אגוז. למעלה עם בצק שנותר; מברשת עם חמאה.
חתוך ל2-in. יהלומים עם סכין חדה.
אופים ב 350° במשך 45-55 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, בסיר, לשלב את החומרים סירופ; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
יוצקים בקלאווה חמה. מגניב על מתלה תיל.