קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בקלאווה

בקלאווה
בקלאווה יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 683 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קוצצים פיסטוקים במעבד מזון כמה שניות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים אגוזי מלך, סוכר 2/3 כוס, וקינמון, ומעבדים עד המרקם של ארוחה גסה; דופק את כל גושים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
פילו גיליון 1 בכושר קל בתחתית צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ משומן קלות; פילו לקצץ כדי להתאים, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
צחצח היטב חמאה מומסת. Fit 7 סדינים פילו יותר בצלחת, צחצוח כל שכבה היטב עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
פיזור תערובת 1/3 כוס אגוז נדיב מעל פילו.
7
הוסף 2 סדינים פילו יותר, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת, ואז עוד תערובת 1/3 כוס אגוז. המשך שכבת פילו ותערובת אגוז, צחצוח כל גיליון עם חמאה, עד כל תערובת האגוזים משמש. למעלה עם גיליונות פילו הנותרים, צחצוח כל עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מניחים בקלאווה במקפיא 10 דקות. (זה עושה את זה יותר קל לחתוך.)
9
פרוס בקלאווה בדפוס 2 אינץ ' רחב, בצורת יהלום. (בשלב זה, בקלאווה עשוי להיות קפוא: מחבת לעטוף עם רדיד אלומיניום כבד חובה, תווית ותאריך, להקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הגדר צלחת אפייה על מתלה תנור באמצע, ומניחים מחבת רדודה של מים על מתלה מתחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים ב 300 במשך 2 שעות ו 10 דקות או עד חום זהוב. (
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים בקלאווה קפוא, חשוף, באותו אופן ב 300 במשך 2 1/2 עד 3 שעות או עד חום זהוב.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
שלב הנותרים 2/3 כוס סוכר, 2 כוסות מים, דבש, ומיץ לימון בסיר גדול, כבד, nonstick. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, חשוף, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
להעביר כוס מדידה 1 ליטר, מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
15
סירופ רסס באופן שווה על בקלאווה. מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ