בקלה מאודה יפנית עם דייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מאודה יפנית עם דייקון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 144 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם גרידת לימון, מירין, דייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו דייקון בסגנון יפני וחמוצי גזר, טבעוני: דייקון תבלין יפני עם בוק צ'וי ואדממה, ו לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לערבב את dashi עם רוטב מירין וסויה.
להקציף את עמילן תירס מדולל ומבשלים על אש נמוכה עד מופחת 1/2 כוס, על 30 דקות.
מתבלים את הבקלה במלח. למעלה כל פילה עם 2 כפות של דייקון מגורד.
מניחים את הפילה בתוך ספינת קיטור להגדיר מעל מים רותחים קיטור על חום מתון עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 5 דקות.
תעביר את סיבת המוות לצלחות. כפית את הרוטב סביב הפילה, מקשטים עם גרידת לימון ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.