בקלה מלח עם פולנטה: Baccala alla Vicentina
בקלה מלח עם פולנטה: Baccalan alla Vicentina עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1521 קלוריות, 224 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פולנטה, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, ו Baccalà alla napoletana (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ספוג baccala לתוך ריבועים 2 אינץ ' ולבדוק כל עצמות.
במחבת בגודל 12 אינץ ' מחממים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, אנשובי וקינמון, ומבשלים עד בצל רך מאוד אבל לא השחמה, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים חתיכות בקלה, יין וחלב ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי להתבשל לבשל 1 שעה, הוספת חלב יותר אם התערובת הופכת יבשה.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בודקים תיבול, ומגישים עם פולנטה רכה.
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח עד רותחים.
טפטוף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד שכל פולנטה משולבת תערובת מתחילה להתעבות. לעבור לכפית עץ, למשוך את החום, ולהמשיך לערבב עד עבה כמו להדביק.
מערבבים בגבינה וממשיכים לערבב עד שהוא נמס ומאוגדת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.