בקלה עם פלפל אדום-צ'וריסו ראגו
קוד עם פלפל אדום-Chorizo Ragout עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, צ'וריסו מקסיקני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי), ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפלים ושום ומבשלים עד שפלפלים רכים, כ 5 דקות.
יוצקים יין, להפחית את החום בינוני, ו, באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מערבבים שעועית, פטרוזיליה, וחצי מלח ופלפל. לבשל עד שעועית מחוממים דרך, על 2 דקות.
להעביר ראגו לצלחת, אוהל עם נייר, ולהניח בצד.
החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה והוסיפו חמאה. בקלה העונה עם מלח ופלפל הנותרים לדלות בקמח.
מוסיפים דגים למחבת (לא קהל) ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
לחלק רגאוט בין 4 צלחות העליון כל אחד עם חתיכת דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.