בקלה פריך עם סויה-ג'ינג'ר טבילה-רוטב הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. מתכון זה מ finecooking.com יש 2 אוהדים. אם יש לכם סיד, חלבונים ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טופו פריך עם Crudites ורוטב טבילה שומשום-ג'ינג'ר, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו רוטב זנגביל סויה.
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב 1 Tbs. של זנגביל, רוטב סויה, חומץ, 2 Tbs. מים, וכרבע מהבצל הירוק. תניח את הרוטב בצד. יש לשטוף את הבקלה ולייבש אותו עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים קלות במלח ופלפל.
שים את החלבונים ביצה בקערה בינונית לטאטא עד קצף עבה נוצר על פני השטח. כדי חלבונים ביצה, להוסיף את השום, צ 'ילי, ואת הג' ינג ' ר הנותרים בצל ירוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כוס חזה הודו מבושל מגורר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לדלות כל פיסת בקלה משני הצדדים הראשון בקמח ולאחר מכן בחלבון הביצה, באמצעות הידיים שלך ללחוץ את הבצל הירוק וצ ' ילי על הדגים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה לצלחת. כאשר השמן חם (זה יהיה בועה אם אתה שם טבעת בצל ירוק בו), להוסיף את הבקלה, מרווחים את החלקים באופן שווה (ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בשתי קבוצות), ולהעלות את החום בינוני גבוה. הפוך את הדג לאחר 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הדג הוא מוצק למגע פתיתים בנפרד בקלות כאשר פירסינג עם מזלג, על עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מגישים מיד עם רוטב טבילה ואת פלחי לימון בצד. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
סיד טריז
7
מגישים עם אורז לבן ותרד מרוסק עם שום,או עם אטריות סובה במרק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.