בקלה פריך עם סויה-ג'ינג'ר טבילה-רוטב הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. מתכון זה מ finecooking.com יש 2 אוהדים. אם יש לכם סיד, חלבונים ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טופו פריך עם Crudites ורוטב טבילה שומשום-ג'ינג'ר, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו רוטב זנגביל סויה.
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב 1 Tbs. של זנגביל, רוטב סויה, חומץ, 2 Tbs. מים, וכרבע מהבצל הירוק. תניח את הרוטב בצד. יש לשטוף את הבקלה ולייבש אותו עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב טבילה
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים את הקמח בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את החלבונים ביצה בקערה בינונית לטאטא עד קצף עבה נוצר על פני השטח. כדי חלבונים ביצה, להוסיף את השום, צ 'ילי, ואת הג' ינג ' ר הנותרים בצל ירוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לדלות כל פיסת בקלה משני הצדדים הראשון בקמח ולאחר מכן בחלבון הביצה, באמצעות הידיים שלך ללחוץ את הבצל הירוק וצ ' ילי על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
העברה לצלחת. כאשר השמן חם (זה יהיה בועה אם אתה שם טבעת בצל ירוק בו), להוסיף את הבקלה, מרווחים את החלקים באופן שווה (ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בשתי קבוצות), ולהעלות את החום בינוני גבוה. הפוך את הדג לאחר 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הדג הוא מוצק למגע פתיתים בנפרד בקלות כאשר פירסינג עם מזלג, על עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
זיתים, חתוכים לרבעים
6
מגישים מיד עם רוטב טבילה ואת פלחי לימון בצד. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
סיד טריז
7
מגישים עם אורז לבן ותרד מרוסק עם שום,או עם אטריות סובה במרק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.