בקר וירקות סטרוגנוף תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר וירקות סטרוגנוף תפוחי אדמה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1240 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, שמנת, סטייק בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר בגריל ופיצה מעוטרת ירקות, Champf-עקף תבשיל בשר ירקות גינס, ו בשר בקר טחון ועוגת נקניק (בצק או תפוחי אדמה עקף).
הוראות
בנדיבות פירס תפוחי אדמה עם מזלג; מקום על מגבת נייר למיקרוגל. מיקרוגל על 4 עד 5 דקות, פונה פעם אחת, עד מכרז. כיסוי; תן לעמוד מכוסה 5 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום גבוה.
מוסיפים בשר בקר, פטריות ובצל; מפזרים אבקת שום ופלפל. מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד בשר משחימים וירקות מתחילים לרכך.
חום לרתיחה. קוק חשף מעל חום גבוה 7 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה.
כדי לשרת, מניחים 1/2 תפוחי אדמה על כל צלחת הגשה. למעלה כל אחד עם תערובת 1 1/2 כוסות בשר; מפזרים כל אחד עם 1 פטרוזיליה כף.