אם יש לך שיני שום, קטשופ, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קארי בשר טחון, מורטבק עם בשר טחון, ו מאפה בקר טחון.
הוראות
1
מערבבים את הבשר עם קטשופ, 3 ביצים, תיבול ומים 100 מ " ל במערבל שולחן העליון עבור 5 דקות או לסחוט ו squelch עם הידיים בקערה.
מורחים את התערובת פטריות לרצועה בגודל קציץ בשר לאורך אמצע המאפה. לשבת על הבשר למעלה ואז לחתוך מאפה משני הצדדים לרצועות מהבשר החוצה. תחצה את זה על הבשר כדי לסגור את הקצוות.