בקר מונגולי
בשר מונגולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: בקר מונגולי, בקר מונגולי, ו בקר מונגולי.
הוראות
לטאטא את המניה עוף קורנפלור בקערה בטוחה במקפיא עד חלקה; לטאטא בשמן צ ' ילי חם, רוטב הויסין, רוטב צדפות, שרי, סוכר, רוטב סויה, פתיתי פלפל אדום כתוש.
מניחים את הבשר לתוך הרוטב, מערבבים היטב מעיל. לכסות ולהקפיא עד קפוא, על 1 שעה.
הסר מהמקפיא ולאפשר להפשיר, כ -30 דקות.
מחממים ווק על חום גבוה עד חם מאוד, ויוצקים בשמן בוטנים. מיד להוסיף שום, לבשל ומערבבים בשמן החם עד ריחני, על 15 שניות.
מערבבים את השוויצרי בצלים ירוקים; לבשל ומערבבים את הירקות עד שהם הופכים ירוקים בהירים, על 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הווק.
יוצקים את תערובת הבשר המפשירה לתוך הווק החם; מבשלים ומערבבים עד שהבשר חומים והרוטב יוצר זיגוג, 3 עד 5 דקות. להחזיר את הירקות המבושלים לווק, מפזרים מלח ופלפל, לערבב לשלב היטב; לשרת חם.