בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, שרי, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש, מערבבים בקר מטוגן עם אננס וג'ינג'ר כבוש, ו בקר מונגולי מוקפץ.
הוראות
1
בקערה גדולה, להקציף את השרי עם רוטב סויה קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
רוטב סויה
שרי.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
3
בואו לעמוד במשך 15 דקות.
4
בקערה קטנה, להקציף את מרק העוף עם שרי, רוטב צדפות, רוטב הויסין, רוטב שום צ ' ילה-עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
רוטב הויסין
רוטב צדפות
עמילן תירס
שום
שרי.
פלפל צ ' ילי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
הרם את הבשר מן המרינדה; להשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
6
מחממים ווק או מחבת גדולה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
7
להוסיף 2 כפות של שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
8
מוסיפים את הסטייק ומטגנים מעל חום גבוה עד להשחמה ומבושלים עד בינוני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
9
תעביר את הסטייק לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
10
הוסף את הנותרים 1 כף שמן צמחי לווק.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
ווק
11
מוסיפים את הג ' ינג ' ר הטרי ואת הבצל הירוק ומערבבים על חום גבוה עד ריחני, על 30 שניות. להחזיר את הסטייק לווק ולהוסיף את הג ' ינג ' ר כבוש והרוטב. מוקפץ עד שהרוטב מתעבה, כ -10 שניות.