בראוניז אגוזים פאדג'י
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל אמריקאי. נסו להכין בראוניז פאדג'י אגוזים בבית. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 296 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-30 מנות . כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סוכר, אגוזי לוז, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 14 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -55 דקות . עם ציון כפית של 30% , המנה הזו לא כל כך טובה.בראוניז פאדג'י עם גבינת שמנת ושוקולד עם בייליס , בראוניז עבים, פאדג'י, בראוניז בקערה אחת , ובראוניז פאדג'י עם נוטלה ברוטב קרמל מלוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר כבד או במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחמאה; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים סוכר ומלח; מערבבים עד להמסה מלאה. מצננים במשך 10 דקות. מוסיפים ביצים, וניל, קמח ואגוזים.
מורחים לתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים (אין לאפות יתר על המידה). מצננים לחלוטין על רשת צינון.
לציפוי, המיסו שוקולד חצי-מתוק ושומן בסיר כבד או במיקרוגל; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על הבראוניז. ממיסים שוקולד לבן; מצננים מעט.
יוצקים לשקית ניילון קטנה ועמידה הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית. מזלפים פסים דקים במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה לרוחב. החל ממרחק של כ-2.5 ס"מ מהצד הרחב, ומשכו בעדינות קיסם דרך הפסים לצד הנגדי. נגבו את הקיסם. לאחר מכן משכו את הקיסם דרך הפסים בכיוונים מנוגדים. חזרו על הפעולה על כל החלק העליון במרווחים של 2.5 ס"מ.