בראוניז בטעם מנטה
המתכון עוגיות מנטה עקף יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 10459 קלוריות, 1390 גרם חלבון ו 413 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קינוח בראוני בטעם מנטה שמנת, פאדג'עקף בראוניז, ו עוגיות מצופות פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 13 ב. תבנית אפייה. בסיר בינוני, מערבבים חמאה ושוקולד מריר על חום נמוך מאוד עם מרית גומי חסינת חום עד פשוט נמס (לא נותנים להתבשל או לרתוח).
הסר מהחום ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, סוכר, וניל, ומלח. לאט לאט לשפוך תערובת חמאת שוקולד לתערובת ביצה, לטאטא כל הזמן. לתוך קערה נפרדת, לנפות קמח, אבקת קקאו, ואבקת אפייה, ולאחר מכן לטאטא יחד. עם מרית גומי נקי, בעדינות לקפל תערובת קמח לתוך תערובת ביצה עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית האפייה.
אופים 20 עד 30 דקות, או עד בראוניז הם המשרד, מתחיל להתרחק הצדדים של מחבת, וקיסם מוכנס במרכז עולה עם רק כמה פירורים נצמדים אליו.
תן בראוניז להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
קו a רמה, rimmed 11 1/2-על ידי 16-in. תבנית אפייה עם קלף. עם עיפרון, לצייר רשת של 1 3/4-in. ריבועים על קלף (5 שורות של 8), עוזב על 1-in. גבול, ולהפוך קלף מעל.
מניחים מנטה במרכז כל ריבוע.
אופים 15 עד 25 דקות, או עד נמס לחלוטין לתוך 1 גיליון גדול, אבל להסיר לפני ממתקים מתחיל להפוך צהוב. מיד להבקיע ריבועי מנטה עם חותך פיצה, באמצעות קווי עיפרון כמדריך שלך. אם קווים הבקיע לא מחזיקים, rescore במהירות.
תן לקנדי להתקרר לגמרי. בעדינות לפרוץ ריבועים לאורך שורות ציון. סדר, לאפות, ואת הציון הנותרים 40 סוכריות באותו אופן (יהיה לך ריבועים נוספים; לבחור את היפה).
בחלק העליון של דוד כפול או קערת מתכת להגדיר מעל מים רותחים, לשלב שוקולד קצוצים למחצה וקצפת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס מעורבב.
הסר מהחום ולתת ganache מגניב עד רק חם.
יוצקים גנאש על בראוניז מקורר במחבת ולאפשר להגדיר עד המשרד, על 2 שעות בטמפרטורת החדר או 1 שעה במקרר.
מניחים ריבועי מנטה בצד התחתון על גנאש, משאיר מספיק מקום בין ריבועים לחתוך בראוניז.
חותכים בראוניז לריבועים לאורך קצוות של צמרות מנטה, מנגב סכין נקי בין חתכים.
הסר בראוניז מחבת, להשליך (או לאכול) שאריות, ולהחזיר בראוניז למחבת. מכסים בניילון נצמד, מוודאים שהעטיפה לא נוגעת במנטה, ומכניסים למקרר 3 שעות (כדי לרכך קצת את הממתקים).
עוד תוספות לנסות. למה לעצור במנטה? נסה קישוטים אחרים אלה לעשירים שלנו, עוגיות רכות. להיות נדיב עם כמויות, בראוניז צמרמורת כך סטים ציפוי.
מפזרים קוקוס קלוי מגורר ואגוזי מקדמיה קצוצים על שכבת גנאש חמה רק.
מפזרים חתיכות טופי מרוסקות על שכבת גנאש חמה.
בוטנים כפולים: לחמם חמאת בוטנים בסגנון טבעי (שמנת או עבה) ולהתפשט על בראוניז מקורר. מקררים עד חמאת בוטנים הוא מוצק; למעלה עם גנאש ובוטנים קצוצים.
מורחים ריבת פטל על בראוניז מקורר העליון עם גנאש.
Rocky Road: broiler Preheat.
מורחים חצי ganache רק-חם על בראוניז מקורר, ואז העליון עם מרשמלו מיני ואגוזי מלך קצוצים. בראוניז מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד מרשמלו קלויים ומתחילים להמס יחד.
הסר מהתנור טפטוף עם ganache שנותר.
מערבולת שוקולד לבן: כפית של שוקולד לבן מומס על שכבת גנאש חמה רק ולעשות מערבולות משושלות באמצעות קיסם או סכין.